آموزش
1399/7/16 چهارشنبه
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور:
ارائه غیرحضوری گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویان در سامانه گلستان

.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت:در راستای ارائه خدمات غیرحضوری و برخط به دانشجویان، امکان درخواست و اخذ گواهی اشتغال به تحصیل در پیش‌خوان خدمت سامانه جامع گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir فراهم شد.
به گزارش روابط عمومی، امیرحسین بهروز افزود: آن دسته از دانشجویانی که متقاضی صدور گواهی اشتغال به تحصیل هستند می توانند پس از ثبت درخواست و طی مراحل ذیل ، گواهی اشتغال به تحصیل خود را دریافت کنند.
1-         درخواست دانشجو: اگر نوع درخواست در گزینه‌ها مشخص شده دانشجو یکی از موارد را انتخاب و در غیر این صورت گزینه سایر را انتخاب ‌می‌کند. در قسمت شهر و اداره محل ارسال نیز عنوان شهر و اداره مربوطه را تایپ ‌می‌کند.
2-         تایید کارشناس خدمات آموزشی مرکز / واحد
3-         تایید ریاست مرکز / واحد
4-         چاپ گواهی شماره و امضاء شده توسط ریاست مرکز / واحد (چاپ می‌تواند توسط دانشجو نیز انجام شود)
5-         در صورت نیاز به ممهور به مهر شدن گواهی های چاپ شده، گواهی مذکور توسط مرکز / واحد محل تحصیل دانشجو ممهور به مهر می شود.