1401/8/4 چهارشنبه
برگزاری جشن استقبال دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه پیام نور شاهرود

.

برگزاری جشن دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه پیام نور شاهرود
جشن دانشجویان ورودی جدید در مورخ 3/8/1401 در دانشگاه پیام نور مرکز شاهرود برگزار گردید.
در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ریاست دانشگاه دکتر سعادت اله فرامرزی ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود ، اهداف و چشم اندازهای دانشگاه را تشریح نمود.همچنین وی ساختار دانشگاه پیام نور و مزیت های تحصیل در دانشگاه پیام نور را تبیین نموده و خواستار قانون گرایی و مطالبه گری به حق دانشجویان شدند.
سپس حجت الاسلام بارانی نماینده نهاد رهبری در پیام نور استان سمنان ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان جدیدالورود به تشریح بعد معنوی و روحانی انسان پرداخته و توجه به آن را ضرورت امروز نسل جوان برشمردند ایشان ضمن توصیه به جوانان اهمیت تزکیه نفس و تقویت بعد معنوی را تشریح نمودند.
همچنین مهندس حمید رضا عرب مسئول آموزش نیز ضمن خیر مقدم توضیحاتی پیرامون قوانین آموزشی و معرفی کارکنان بیان داشتند.
در حاشیه این مراسم برنامه های طنز ، موسیقی سنتی ، تجلیل از دانشجویان برتر و فعالان فرهنگی ، مسابقه و پذیرایی صورت گرفت.

سید حسین حسینی . روابط عمومی دانشگاه پیام نور شاهرود